I ♥ HANDMADE....

Ekceli, tak la terer sangat nak buat kraf-kraf tangan yang kreatif dan superb cantik-cantik tu...setakat sikit-sikit, boleh la...tapi serious aku memang suka handmade ni, nampak unik dan lain dari yang lain...

Jom tengok hasil titik peluh tangan sendiri mengait...hehehe...

mafla untuk si dia...

 
ni mafla khas untuk akak aku @ ALONG

Ni mafla gak, tolong member aku buat...hehe...tiba-tiba gatal tangan tu rajin nak pi tolong dia...hehe...

p/s: nak tengok lebih banyak lagi barang-barang yang buat sendiri... 

JOM SINGGAH dan FOLOW BLOG 

walaupun baru je promote dalam blog dan facebook, mereka sebelum ni dah pernah menerima tempahan dari kenalan terdekat dan sedara- mara,so ni nak bagi peluang kat semua memiliki barangan yang limited edition tu...
kebanyakkan customer berpuas hati dengan hasil barangannya, yang penting sebab LIMITED EDITION dan majority semua barang by handmade...


16 comments:

  1. Jom tengok produk baru...nex week pun akan keluar produk yang lebih baru...

    ReplyDelete
  2. mafla tu ayah hana dulu ligat buat and jual. benang tu sampai dia amek berguni-guni lah. huhu. dia pulak tu yang mengait. macam tak percaya bila ingat balik. huhuh

    ReplyDelete
  3. CBL:Oryte,jom jalan2 kat CUTE BEAUTY LINE...

    Anna:best mgait ni sbenar ye...da rse kpuasan bila dpt siapkn...anna xjoin buat skali k??
    mimi da kait skirt taw,tapi mimi dh bg cazen...lgpun time tu, xth nak bg pe kt cazen tu...hehe...

    ReplyDelete
  4. mengait tu mcm gabungan benang dgn benang jadi kain...banyak teknik2 yang ada tapi mimi sempat belajar 2 je....
    boleh mengait lapik meja, mafla, topi,bju,skirt n mcm2 taw...
    kerbil minat nk mencuba k??

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. agak interesting.
    tapi tak penah tau mengait tuh macam mane.
    tengok jaoh sekali.

    u sell it??

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. lah, patot a ta de coment, tgu approval upenye ;p

    ReplyDelete
  9. kerbil:Sory, bzy ckit td...hehehe...ekceli mimi tsk jusl,bust suka je...u nak beli ke??

    ReplyDelete
  10. maybe i should have one, tgk macam mane orang buat, n then macam nak try lah ;p

    ReplyDelete
  11. oryte...nanti dah siap mimi bgth kerbil..tp not now la, coz bzy skit...boleh kan??

    ReplyDelete
  12. berapa panjang mafla ni eh??

    ReplyDelete
  13. mimi xpasti dalam meter, tapi lebih kurang sedepa tgn mimi...

    ReplyDelete
  14. miramisao: lebar kalo yg itam putih dengan merah biru tu, dalam 20cm tapi yang pink itam tu lbh besar dalam 60cm...

    ReplyDelete

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!