Hari-hari sebelum kejadian...

Mesti ramai yang pelik, sebab aku langsung tak buat entry last week...Makna tak ye, cuti raya pun sampai seminggu...Hari ini, hari Selasa baru aku masuk kerja...huhuhu...

Selasa lepas 16/11/2010...Aku ditemani ma dan abang iparku pergi ke UNISEL BJ...Alang-alang nak ambik adik aku (ateh) aku pun menyelam la pergi ambik Jubah dan transkrip...

ni tengah berjinak-jinak balik dengan kereta...

berangan pakai mortar board 

Khamis-18/11/2010

Setelah selesai program di UNiSEL S.Alam & BJ...Kami berempat berjalan-jalan ke Pekan Kuala Selangor.Serang KFC...yuhuuuuu!!!


aku bersama Marsh


Iena dan Lieya

 Kami berempat...




makan ayam KFC yang baru tu...apa menda ntah nama dia...biasa je kot...
Jalan punya jalan sampai la kteorang kembali ke pangkal jalan (eh silap plak) kembali ke hostel...Masa masing-masing tengah ambik feel nak lelap tu...tiba-tiba kat hostel lelaki pasang "fireworks"...tapi dorang pasang sekali je...then, kteorang tertidur kepenatan...hehe 
(ayat nak poyo je)


Jumaat -19/11/2010 (Rehearsal's day)

Jom sarapan CHAR KUEH TEOW

ina dan lieya ni tengah tunggu masa nak balun je, Char Kueh teow tue..




Marsh dan aku tengah tunggu order sampai...



mereka bersama acik yang baru sampai dari rawang...




alamak terkantoi plak, aku kuat makan, 
tengok pinggan aku tue, licin kot...hehe

Lepas Rehearsal, member-member clasmate berkumpul...siap sempat pose lagi, padahal nak ambik jubah je...Ni baru kumpul ckit, tak full kumpul lagi...kalo dah jumpa riuh sakan...Jom tengok aksi-aksi mereka...










macam-macam gelagat, aksi kteorang buat kan...mesti da yang pelik sebab tiba-tiba ada plak sorang mamat je terselit kat gambar-gambar ni...beliau adalah En. Epul...
beliau tersesat plak, di kalangan anak-anak dara ni...hehe
Setle je ni, kteowg lunch sama-sama kat pekan Ijok...

Seronok sangat dapat kumpul ramai-ramai...Anyway, seyez sayang korang semua...Khawin nanti jangan lupa jemput taw...
Bila-bila rajin boleh buat reunion...huhu...




p/s:nantikan entry khas pada hari kejadian...

 


2 comments:

  1. Salam kim salam kat kawan2 ehh ... muacchhh .. ehehhehehee ... mode gatai ni.

    ReplyDelete
  2. wslam...hahaks~
    bakal disampaikan...

    ReplyDelete

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!