Convocation's day

Pada 20-22hb November 2010 telah berlangsung Istiadat Konvokesyen Unisel yang ke-5 di Unisel Bestari Jaya, Kuala Selangor...
 Jom tengok gambar-gambar mimi ketika hari Istiadat konvokesyen Unisel ke-5 pada 21 November 2010 (Ahad)....

sebelum masuk kedalam dewan...
Dari kiri :mira,mimi, ina dan yang depan E...



Perarakan masuk para graduan ke dalam dewan...

dalam dewan menunggu giliran menerima skrol...

huhu...berdebar-debar tunggu giliran naik atas pentas...gambar atas pentas tak sampai lagi, nanti dah sampai aku uplod khas untuk tatapan semua...
majlis penutup selesai je, aku terus cari keluarga aku dulu....
Yeaaah!!!! dah http://www.emocutez.com


aku bersama marsh a.k.a. bestfriend....

nenek aku pun ada..sanggup dari melaka turun menyertai hari konvokesyen cucu dia sorang ni... http://www.emocutez.com nenek....

Sayaaang http://www.emocutez.com Nenek banyak-banyak!!!!


Bersama iryani dan ervina...mereka adalah clasmate dan dengan diaorang la,aku selalu  mendaki gunung...hehe

;)  UMAG member....

Sekarang kita tengok gambar keluarga yang tersayang...

 Kami sekeluarga....semua ada kecuali along...

Kami bersama nenek..



Seterusnya, gabungan keluargaku dan ayah Marsh...Mak Marsh tak da sebab pergi konvo abang dia kat terennganu...so tak pe, janji hajat aku tercapai...





Jomhttp://www.emocutez.com tengok gambar buah hati mimi...
http://www.emocutez.com



http://www.emocutez.com
 http://www.emocutez.com




 http://www.emocutez.com


http://www.emocutez.com


Gambar bawah ni khas untuk mimi dari si dia...
 http://www.emocutez.com




Jom, tengok blog marsh ada banyak lagi cerita dan gambar-gambar menarik...
selepas selesai je majlis konvokesyen, kami berkonvoi ke majlis perkahwinan kak fara



tahniah buat kak fara dan abg noh...



selepas menjamu selera di Dewan Kelanang...kami bergerak ke  
Pantai Kelanang dan seterusnya ke Pantai Morib...

adik-beradik ku...(sorang je tak cukup,kali ni,ateh plak tak ada)...tak kesah la,janji aku sayang mereka semua...

Pernah tengok gadis berbaju kurung main layang-layang tak http://www.emocutez.com ????


Tinggi ye layang-layang ni...
(padahal bukan ni layang-layang yang mimi main)



tengok si gadis berbaju kurung pun boleh lari-lari main layang-layang taw...

 Jangan pandang sebelah mata erk, tinggi tu layang-layang dia...hehe... (puji diri sendiri plak)...


Habis je dekat Pantai, kami berangkat makan malam di branches

Sate Kajang Haji Samuri


ayah order satay ayam, arnab,kambing, rusa dan perut lembu kot...
pastu mimi order YEE MEE CHICKEN claypot, ada yang order nasi goreng kampung, mee kari, dan macam-macam lagi la...
sampai mychenta pun dah tak larat nak makan...hehehehe....

selesai je makan malam, kami pulang ke rumahku syurga ku, hehehe PETALING JAYA....

credit to Bard Ismail @ mycHenTa 
untuk gambar ketika hari konvokesyen...

credit picture to TITIAN SONGO
untuk gambar perkahwinan kak fara dan abg noh..

5 comments:

  1. wah ! tahniah kak da konvo , rupanya warna pink tu tok dak biotech eh :) lawa la !

    eeehh * da cntik eh morib, xkotor da eh ? wah maju2

    ReplyDelete
  2. Yay, ada gambar aku! hehe... congrats Mimi... Thanks 4 being my best friend along the journey... hihihi... :D

    ReplyDelete
  3. siti:thanz dear...a'a pink, tp dowg pgil maroon plak...entah la...hehe...
    pantai morib dah cantik taw...bersih pun bersih.... =)

    marsh:with my pleasure dear....thanks to you too... =)

    ReplyDelete
  4. Tahniah dah konvo~! Biotech! Gempak!!!!! :D

    ReplyDelete

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!