Blog Cantik & Menarik

Mimi dapat award ni dari Atika Aula...

Thank you so much dear~!!!!

Tapi...ada beberapa soalan yang perlu di jawab bila anda di tag untuk ambil award ni..
Antaranya ialah :


1. Apa pandangan awak terhadap blog Atika Aula? (link kan skali ye!!)
blog atika sangat menarik dan banyak info2 dan entry2 yang seronok dibaca...

2. Kenangan manis dalam hidup awak?
bila si dia melamar saya...hehe
3. Kenangan pahit dalam hidup awak?
bila orang yang disayang pergi untuk selama-lamanya.. -_-
4. Adakah awak dah berpuas hati dengan kehidupan awak yang sekarang?
alhamdulillah, saya bersyukur dan berpuas hati dengan kehidupan sekarang...
5. Sebutkan 3 impian dalam hidup awak yang belum tercapai lagi...
-nak bawa parents pegi buat haji kat Mekah...
-menjadi seorang isteri yang solehah..
-menjadi seorang wanita yang bekerjaya

6. Tag 10 orang untuk menerima award ni.
 


Ok, ni award nye..






selepas menerima awards ni kamu dikehendaki menjawab soalan-soalan berikut:


1. Apa pandangan awak terhadap blog pemberi awards? (link kan skali ye!!)
2. Kenangan manis dalam hidup awak?
3. Kenangan pahit dalam hidup awak?
4. Adakah awak dah berpuas hati dengan kehidupan awak yang sekarang?
5. Sebutkan 3 impian dalam hidup awak yang belum tercapai lagi...
6. Tag 10 orang untuk menerima award ni.

3 comments:

  1. Salam .. waa terima kasih .. :) cantik ehh blog .. wawiii ....

    http://hasrulhassan.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Salam .. mohon kebenaran guna gambar untuk entri ini dalam blog. Mekasih yer Peony Pinky..luv u ~

    wink2 ..

    ReplyDelete

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!