AWARD

From Kerbil


From Siti Fatimah


Thanz to Siti Fatimah dan Kerbil sebab bagi award ni kat mimi...Dengan sukacita meneriama award ni...hehe


1.blog mana korang rasa paling best ? ceritakan sikit sebab blogger yang korang pilih tu
suka sangat blog bro ben ashaari sebab blog ni banyak info2 yang menarik...

2.sejak bila timbul minat nak menjadi seorang blogger ?
sejak masuk U...hehe... 

3.entry korang yang pertama korang tulis pasal apa ?
Seharian di KL...huhu... 

4.senaraikan 3blog shoping online yang best 

5.senaraikan top blogger yang korang kenal
kenal dalam alam maya banyak je...hehe
6.boleh ceritakan sikit blog korang banyak cerita pasal apa bila wat entry baru ?
blog mimi selalunya pasal mimi, tak pun info2 yang boleh dikongsi bersama..
7.sila tag kawan yang lain ! tqqqqqqqqq ;)

untuk kawan-kawan yang kena tag , korang kena wat keje sikit ;) hee
memula korang kena post pasal entry award ni kat blog korang
lepas tu korang kena jawab soklan ringkas ni :

1.blog mana korang rasa paling best ? ceritakan sikit sebab blogger yang korang pilih tu
2.sejak bila timbul minat nak menjadi seorang blogger ?
3.entry korang yang pertama korang tulis pasal apa ?
4.senaraikan 3blog shoping online yang best 
5.senaraikan top blogger yang korang kenal
6.boleh ceritakan sikit blog korang banyak cerita pasal apa bila wat entry baru ?
7.sila tag kawan yang lain ! tqqqqqqqqq ;)



3 comments:

  1. Omagah! aku pun kena tag la ni? dapat award la ni? Yay! TQ!

    ReplyDelete
  2. hehe awak , awak takkkkk ambik award kita ke ?
    yang kaler hitam putih tu ?

    yang wane itam uh , kerbil punyer ;)

    ReplyDelete
  3. marsh:ofcoz for u dear~
    siti fatimah:sorry tak perasan tadi...ingat sama je...hehe...

    ReplyDelete

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!