AWARD BLOG SAYE SANTEK

AWARD again!!!!

Kali ini saya tercalon antara 7 org yang tip top tu..thanks to yana..=)



berikan satu nick name tuk pemberi award

cik yana tomei....

ucapan tuk pemberi award

yana, thanz sebab beri award ni kat aku, seyez terharu dan tak sangka boleh menang award ni...hehehe...ape2 pun aku rindu ko dan sayang ko, lama kita tak lepak sama2 macam zaman skul dulu kan...huhu...macam ucapan dapat awards ABPH je...hehehe perasan plak...

berikan 6 artis/ singerband yg korang minat

~ yuna (gadis semasa)
~ANGELIKA (love u olls)
~ Boneca (suke sgt semua lagu2 dia)
~ Rossa (most of her song is the best!, sesuai dengan jiwa ku)
~Heliza(panggil namaku,aku kan datang...eh, menyanyi plak)
~ Iklim (lagu2 nye besh2)


bagi award ni kpd 7 blog yang cun dan cantik



2 comments:

  1. cik mimi ! wahhh suka nyer ;) hehe tenngggss tau !

    ReplyDelete
  2. siti fatimah:urwelcme dear...
    =)

    ReplyDelete

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!