TAG BY ATIE MEMORY


Semalam cik adik sorang ni (^atie memory^) tag aku...so ari ni sis balas ye, dear...


MENCARI IDENTITI BLOGGER
Once you have been tagged , you are supposed to write a note with 25 random things, facts, habits or goal about you .
At the end , choose 25 people to be tagged .
You have to tagged the person who tagged you
If i tag you , its because i want to know more about you .
But i wana tag all my folower and my reader...
so korang dah buat bagi link dan komen kat entry ni...nanti aku baca puye...



  1. nama penuh saya NOR HAMIZAH BINTI AZMI yang membawa maksud cahaya yang bijaksana, cahaya riang atau cahaya gembira...
  2. berasal dari negeri Selangor
  3. lahir pada 14 April 1989 pada pukul 12.15 p.m kot..(xbrape pasti)...hari Jumaat..
  4. anak ketiga dari 7 adik beradik and seorang telah meninggal dunia..
  5. Baru je abis study Diploma Industry of Biotechnology
  6. love to read ekceli novels...zaman2 skul menengah dulu dah macam ulat buku je...tapi novel la, bukan buku stdy ke...(ada ke patut)..
  7. ekceli, dulu pernah berangan nak jadi fashion designer but disebabkan macam xberani ambik risiko untuk org lain, so jadi fashion designer dri sendri jela....hehehe...
  8. suka laut walupun kulit gelap lepas tu...
  9. amat fobia semut....huh....meremang 1 badan...
  10. dari sekolah rendah sampai sekolah menengah aku seorang yang tak kesah nak kawan dengan sape2 baik klas depan or belakang...janji orang...hehe...
  11. aku suka panjat/mendaki gunung, mungkin sebab suka view dari puncak...lagi2 kalo dapat tengok matahari terbit...seyez best sangat2....
  12. aku suka makan tomyam, pernah buat kerja gila, hirup tomyam pakai straw...siap hozmet rakam kot...malu tapi mahu...huhu...
  13. aku suka coklat apa2 la yang da coklat....
  14. suka tengok drama KOREAN...
  15. Drama cina pun gua layan taw...
  16. suka berblogging
  17. now dah bekerja as administrator...
  18. aku ni suka gila PINK, so jangan la tunjuk barang2 pink tu, buat jelez aku je...
  19. aku dapat banyak bear taw...tapi aku sayang sangat nak bukak plastik hamper dowg tu...hehe...nanti berhabuk...
  20. jenis peramah if dah kenal...kalo x,diam seribu bahasa...hehe
  21. suka masak tapi ikot mood la...
  22. suka sangat dengan shawl...senang cerite, selesa dengan shawl...
  23. ada orang kata muka saya ada iras HELIZA HELMI yang AF tu...betul ke???
  24. yang paling penting dalam hidup saya keluarga saya dan si istimewa...
  25. love all my follower and my readers...

No comments:

Post a Comment

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!