Sape nak hadiah free dari Paris? =)


1. bt entry "Sape nak hadiah free dari Paris? =)
and letakkan sekali gambar ni dan link kan terus ke blog 

'Eiffel Tower Giveaway'


2. dan jgn lupe, letakkan gambar ni skali kat side bar blog korg 
dan link kan terus ke entry ni ye. klu pic besau sngt, korg tlg kecikkan ye.

3. mnjadi follower blog ni.

 4. tag 3 org blogger 
lain dan pastikan dorg tahu bahawa mereka telah ditag!
cik zai
cik nabihah



5. dan last sekali, 
jgn lupe tinggalkan name dan link entry penyertaan korg kat 
kotak komen entry "Sape nk hadiah free dari Paris? =)" ni ye.


Hadiah?
 5 souveniors yang akan dipos khas oleh Farah dari Paris.
mungkin akan di up kan lagi bilangan hadiah. 
mkin ramai, makin banyak hadiah. 
up to us bebes. =)

Pemenang?
akan dipilih berdasarkan beberapa calculation buatan sendri 
seperti giveaway seblom ni. unik kan?

Tarikh Tutup:
20.11.2010, 12.00 PM

3 comments:

  1. cik pinky bleh tukar jawapan tak ... teka nama tempat ek... ima br update ....

    http://mysweetzlife.blogspot.com/2010/10/giveaway-teka-mana-aku-pegi-2-hari-nih.html

    ReplyDelete
  2. kak mimi, nadia singgah sni jap ye..=)

    ReplyDelete
  3. eima:oryte dear...dah tukar kan...
    nadiah:sila singgah my dear...
    ;)

    ReplyDelete

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!