Pakaian Tradisional The Contest!!

Jom join Contest by cik Hafidzah hafidz!!






fieza 1
http://hafidzahhafidz.blogspot.com/






Syarat-syarat pertandingan:

Mesti menjadi follower Hafidzah Hafidz..senang nanti nak tau ape perkembangan contest nih..mane tau tetibe den tutup tarikh awal..hehe

Gambar yang dipertandingkan mesti gambar uolss sendiri..hak milik sendirian berhad, ekeke~ tak kesah la gambar tu uols sowg2 je ke, atau ade kawan, family ke hape dalam gambo tu..yang penting muka uolss mesti ade dalam gambar tu..

Mesti posing baek punye..ikut creativiti masing2..tak kesah korang nak wat gaya pe pown, asalkan bukan ade sebarang unsur lucah..if not, gwa saman sama lu..hakhak..suko ati uolss nak pakai baju tradisional ape..kebaya, cheongsam, sari, baju kurung, baju melayu..ape2 je lah, asalkan nampak molek, encem..ok? hehe..nak edit gambo pown leh..jadik sephia kew, black and white kew..ikut creativity masing2..

Buat entry pasal contest nih..bukan buat entry psl blog HAFIDZAH HAFIDZ..but entry CONTEST nih..tapi kalau bt entry pasal my blog, tambah markah A++..hehe..sebarang pertanyaan boleh tanye pada comment or facebook..seelok nye jgn tanye di shoutbox, sebab takut gwa tak nampak shout uolls tu..nak comment leh tekan button bintang yg lompat2 tuh..pengguna blogger mesti mantap kan..hehe

Letak + linkkan banner contest nih kat sidebar blog uolss..Dalam post entry pown kena letak sidebar nih..hehe

Mesti buat entry tajuk "Pakaian Tradisional The Contest"..Dah buat entry, complete semua, linkkan entry post uolss about this contest kat comment gwa..

Tag minimum 2 orang atau lebih rakan anda..lagi ramai lagi baguih..make sure orang yang awak tag tu tau pasal contest nih..ok?? =)

Tarikh tutup 27.10.2010..

Hadiah topup RM 60.."ape? guna line prabayar? tak maen la topup2 nih"..hehe..oooo, tu tak de masalah, den tuko nilai topup tadi dalam bentuk wang ringgit, kemudian bank in dalam akaun pemenang contest nih..

Gambar uolss akan dinilai oleh bapak gwa, HENCIK HAFIDZ..hakhak..selamat laa yee~

 nak tag kengkawan  yg bertuah..kihkihkih:


Gambar yang dipertaruhkan:
 
 ni masa mimi beraya rumah makngah, baju ni yang diperagakan diberi nama 
baju kurung siti zubaidah...


3 comments:

  1. CEK!!! hehe..syarat semua dah okey..tq 4 joining the contest dear ;P

    ReplyDelete
  2. urwelcme dear...
    harap2 dan can nk menang...hehe

    ReplyDelete

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!