nfahk's GIVEAWAY

Syaratnya pun simple:
1. follow her blog http://nfahk.blogspot.com
2. post any sticky mode entry bertajuk "nfahk's GIVEAWAY" and tag another person. tak kisah berapa ramai.. the more the merrier kan? jangan diam2 plak... let them know yang dorg kena tagged
3. dont forget dalam post tu korang kena put a link to my blog
4. letak banner kat post korang tu and at your sidebar of course..
5. oh jangan lupa tinggal link post korang kat sini okay... letak je dlm komen kat bawah tuuu
6. thats all!

cara nak tetapkan pemenang? lucky draw je lah kan.. senang..hehe....bukan satu, tapi dua nama yang akan dicabut...

DUE DATE: 17 OCTOBER 2010.



TAG:

9 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. GA ni bkan i yg anjurkan...maaf sila,betulkan taw...

    ReplyDelete
  3. hai sayang... thanx for joining.. link u i dah update tau.. goodluck! :)

    ReplyDelete
  4. thanz dear....hope bertuah...hehe

    ReplyDelete

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!