MABUK SUDAH...!!!!

MABUK...!!!!  
Bukan aku yang mabuk tapi entry kali ni nak kongsi pasal mabuk...Bila MABUK je, mesti ingat orang yang mabuk ARAK je kan...ekceli,banyak lagi mabuk ni, ada 
mabuk cinta, mabuk laut, mabuk darat, mabuk udara dan sebagainya...

nak tahu ISTILAH MABUK.
(KLIK MABUK)

Kalo mabuk je mesti ada sekali dengan muntah...ngeeeeeeeeeee.....tapi mabuk cinta je yang tak muntah-muntah kan...cuba teka kenapa????hah....
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
MIMI pun tak tahu kenapa...(jangan marah ye...)

2 comments:

  1. sebab mabuk cinta, makan x lalu. nak muntah pun, x keluar makanan. hehe

    ReplyDelete
  2. tahu xpe, mandi pun xbasah kan...hehe

    ReplyDelete

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!