JeJak kasiH.!!!

saja letak entry jejak kasih, mana tak ye dah hampir 4 tahun kot tak jumpa si adik manis mata sepet ni...03/10/2010 bersamaan dengan hari AHAD menjadi saksi...ceh, macam ayat jiwang untuk buah hati je...hehe...abaikan ayat tadi yang merepek tu...Seminggu sebelum memang dia dah sms tanya ADA RUMAH ke TIDAK...Tapi minggu lepas bzy dengan rumah terbuka dan event-event lain...sory dek, nex wek datang konferm free...Setelah melihat schedule, KONFERM FREE...ye beliau datang akhirnya...Jauh dia merantau dari Banting datang rumah aku yang tak seberapa nak besar macam istana mahligai, tapi bagi aku, cukup la tu...syukur apa yang ada...Beliau ini adalah adik angkat aku ketika di hostel SMK Telok Datok, Banting...Akak SAYANG Shasha sesangat-sangat....Terima kasih sebab datang raye rumah akak tahun ni, next time kita jumpa lagi taw...Study for SPM tu rerajin and  tak mo malas-malas and asyik main sms je, bak kata Zul (Jiran dia)...JAP!!! Berapa banyak AND la aku nak guna ni...Okay, kata-kata akhir, gudluck all the best dear...


No comments:

Post a Comment

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!