Hadiah dari ELYIES @ IBU

Entry kali ni khas nak tunjukan hadiah dari blog kak elyies.
Ingat tak, saya ada kata nak buat entry khas untuk hadiah ini...kalau lupa klik DISINI
Sempena kejayaan saya dalam  "Contest teka duit syiling 50 sen"...

Entry contest yang ni, KLIK


Jom tengok hadiah dan aksi-aksi saya bersama hadiah:

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

Tengok bawah lagi (sory jangan frust ye)
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v





Ni jela nak tunjuk kat semua...hehe...






p/s: Buat contest lagi, jangan lupa tag mimi taw...
* mengunakan saya supaya nampak formal sedikit..hehe


4 comments:

  1. mimi pun...kita tmbh geng pinky~

    ReplyDelete
  2. hahahha..hadiah yang tak seberapa tu...harap mimi suka

    ReplyDelete
  3. ske meh...frame putih tu...love sgt2!!!
    thanz sgt2 taw...

    ReplyDelete

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!