FLU + FEVER = SICK

macam ni la keadaan aku kat rumah, TOWEL jadi teman rapat aku...
badan dah mula terasa bahang ni...demam please lari jauh-jauh dari aku...
SAYA TAK NAK SAKIT...!!!

Bersin dan terus bersin...Penat wow!!!
Hidung pun dah merah macam badut...dekat tempat kerja pun sama, mana tak penat ye...balik-balik kerja, tak sempat mandi dah landing...huhu
Sedar-sedar dah maghrib...huh, agak tak senonoh perangai..
Jangan tiru dan tolong jangan amalkan taw...

 MERAH
 sangat kan hidung dia, tipu la kalau aku kata merah macam ni, tapi lebih kurang la...hehe
Malam tadi ma aku sibuk cari ubat untuk aku tapi tak jumpa-jumpa, at last aku telan PANADOL je...Konon semalam nak tidur awal tapi dah makcik pakcik dan sepupu datang, tak kan tak sambut...tak sopan kot...Lepas aku makan malam je, telan ubat terus terlena...huhu...
Doakan aku cepat sembuh...TATATATATAATATAATA...Jumpa lagi...sebelum aku merepek yang bukan-bukan...baik aku berhenti...

p/s: kOrang nak motivate diri, JOM INTAI BLOG S.E.C.R.E.T.
 Walaupun blog baru, tapi entry dia bagus dan bernas sangat-sangat... Jangan malu-malu nak baca...

6 comments:

  1. Hao ba..go go cha yok~
    Speedy recover...igt pesan angah td..tito mesti cukup..makan panadol soulibel(tah betul tah tidak eja tu)..paling mujarab..ubat kuning (g bli kat clinic/farmasi), kate utk selsema..nnt pharmasist kasi yg dose 50g nye..mkn itu..tito awal..confirm esok lega ckit~ wokei?

    ReplyDelete
  2. kak ngah like mne erk??
    oryte,mimi mkn ubat n titow awal mlm ni...
    ;p

    ReplyDelete
  3. salam.

    semoga cepat sembuh yer. :) take care.

    p/s : ini misi membalas 172 komen! batch kedua selepas membalas komen dari 98 blogger. wawawa.. its okay.. demi kalian semua yang selalu tinggalkan komen di HLN. Tanda penghargaan. Thank you so much! :)

    ReplyDelete
  4. ala demam..cian nye..mkn ubt dah ke..g klinik dah ke..jgn minum ais ek..rehat byk2 ek..

    mlm ni on9 ngn sy ek..heheh suke2 je ek..suke la gmbar awk mase kecik kt header tu..comel la...

    ReplyDelete
  5. ana:thanz dear...semoga misi awak tcapai...
    ;)
    sukemakan:thanz dear...
    ;)
    haidi:dah makan ubat dah,klinik??opps!!!malas la..hehehe...
    thanz byk2,sy pun ske pixa sy tu...hehe
    ;)

    ReplyDelete

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!