comei lotte contest by jaijina

sticky post until 24 october 2010
scroll down for new entry

alhamdulillah, berkesempatan juga nak buat contest sempena dengan ulangtahun kelahiran Nur Aisyah yang pertama kali..dgn rezeki yg dimurahkan olehNya, ingin aku berkongsi dengan kawan² yg dikasihi sekalian..juga sebagai penghargaan buat kawan² yg tak jemu nak berkunjung ke blog aku..

syarat² penyertaan adalah seperti berikut :-

1. buat satu n3 khas mengenai contest ini..hanya n3 yang bertajuk "comei lotte contest by jaijina" akan di terima.
2. di wajibkan menjadi follower http://jaijina.blogspot.com/
3. seperti biasa, letak kan blog http://jaijina.blogspot.com/ sebagai blog list korang..
4. letak kan juga banner seperti di atas dalam n3 & side bar korang..banner tu mesti link terus ke n3 ni..
5. letak kan sekeping sahaja gambar kanak² yg korang rasa terbaik kecomelanya..kanak² (tak kira anak korang atau bukan..asalkan jgn colik anak org lain, sudaaaa) terbabit hendaklah berumur diantara 1tahun hingga 4 tahun..
6. letak kan nama, umur, nama ibu/bapa pada setiap gambar tersebut..ceritakan serba sedikit kenapa korang rasa kanak² dalam gamba tersebut adalah comei lotte..
7. tinggalkan komen korang pada n3 ini sahaja..selain dari itu, tidak akan di layan..
8. tarikh akhir penyertaan adalah sehingga 24 oktober 2010 jam 12 tgh malam.
9. korang juga boleh meng"tag" 3lagi kawan² anda yang lain..dgn ini aku nak tag :-
hadiah untuk penyertaan adalah sangat lumayan..peserta akan dipilih berdasarkan pilihan oleh pihak juri..sebarang bantahan tidak akan di layan..

1st prize : 1 set baby gap pyjamas + duit raya RM50
2nd prize : 1 set baby gap pyjamas + duti raya RM40
3rd prize : 1 set baby gap pyjamas + duit raya RM30

lumayan bukan, jadi cepat² hantarkan penyertaan korang dengan kadar segera..

sekiranya penyertaan memberangsangkan, hadiah² saguhati akan di berikan pada mereka yg bertuah..pemilihan pemenang saguhati akan dilakukan secara "lucky draw" by the birthday girl..


pixa yang dipertaruhkan adalah:
Baby ni nama dia Mohd Akeef Hazeeq
Nama Ibu plak, Norasiah
umurnya baru je 1 tahun lebih walaupun still kecik lagi tapi dah pandai pose taw, sebijik mcm abg dia yg sebelah ni...Kalau nampak camera je terus pose and senyum...
COMEEEEEL SANGAT2!!!




4 comments:

  1. yang, akak dah buat ni..huhuu.

    ReplyDelete
  2. salam..saya nak review contest..erm, saya tak boleh nak review profile awak & saye cari² jugak blog saya dalam blog list awak, tp takdelah..

    nanti amend semula boleh tak? tq

    ReplyDelete

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!