ADDICTED PINK


...!!!
Tiba-tiba nak taip " KUCING PINK"...hah,ambik ko!!!
banyak link pasal kucing pink...ada pasal PINK PANTHER pun keluar tapi bukan pasal pink panther...Yang menariknya, pasal entry ni disebabkan suka sangat pink sampai kucing pun dia nak warnakan PINK...Dashyat la orang ni...Jom tengok gambar kucing berwarna pink:

Ala,manjanya kucing ni...
Comelnya, geram je rasanya...
nasib baik tak berani nak pegang kucing...
huhu...

Comelnya...

Duduk dalam sangkar, sebab malu la tu...hehe...



Nak tahu siapa pemilik kucing ni dan cerita lebih lanjut,
KLIK LINK DI BAWAH:

10 comments:

  1. best kan kalo da kucing pink...hehehe
    konferm xtkut kucing lpas ni...hehe
    ;p

    ReplyDelete
  2. wow!warna pink tu..comel..hehe..agak-agak ada tak warna hijau ke, ungu ke..=P



    latest entry Toyota Corolla Altis For Me

    ReplyDelete
  3. zack:thankz zack...u try google,mne th da gak kucing hijau ke unggu...hehe
    ;p

    ReplyDelete
  4. laa cmni pn boleh buat ek..mmg la kiut kucing kaler tu..tp kesian la kt kucing tu..x natural dah cutenye...kaler2 biase kucing kt msia ni dah lebih dri kiut dah pn..heheh xleh gak ikut kehendak owner kucing tu..mcm naya kt kucing je ase..heheh

    haidi-peminat kucing tegar

    ReplyDelete
  5. mmg la kcian sgt kat kucing tu..sbek bkn org malaysia...huhu...
    anyway, mimi ske pndg je kucing...tkut nk pegang...tkut kne cakar...hehehe

    ReplyDelete
  6. comeynya kucing pink....

    suka..suka...suka..

    dah tinggal link tp nk tinggl skali lagik..


    http://fadthnwan.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. comel kan...mimi pun ske sangat2...
    tp ni bkn tahan lama pun,bpe bulan je kot wane dia pink...

    ReplyDelete
  8. hakhak gile arhh. smpai camtu seklai minat pink. tp comel gak ek kucing pink. hehe :p

    ReplyDelete
  9. tu la,sbek org Malaysia xgle mcm tu...kalo x,konferm da kucing pink kat sini..hehe
    ;)

    ReplyDelete

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!