TETAMU

16 September 2010 bersama Hari Khamis yang merupakan Hari Malaysia dan Besday Adik aku (ATEH)...
Maka kami anak-beranak serta adik-beradik bercadang membuat satu jamuan makan atau lebih dikenali sebagai "OPENHOUSE"... Maklum la besday ateh same plak ngan AIMAN (anak mak usu belah ayah) dan besday adik last aku (IQA) 19 September, pun selang berapa hari je...so kami pun celebrate sekali gus...senang ckit...
bak kata pepatah melayu
"alang-alang menyelok perkasam, biar sampai ke pangkal lengan"...

Jom tengok gambar-gambar ketika hari kejadian:

  1.  ATEH tengah pose kat uma neksu
  2. IQA dan AIMAN memotong kek besday dorang
AlhamdulillaGambar tetamu yang hadir pada hari kejadian...sorry kalo ada yg tak sempat take pixa and pixa kat bawah ni ada gak yang curi, eh bukan lebih sopan sikit, ambik kat page FB budak-budak ni...hehe...Jangan marah erk, nanti kene jual..huhu...





Bard @ cHeNTa, Mimi, MaRsH, iLiNa, Kak NGaH, & aBG DaN

nak tengok gambar yang lain bersama cik MaRsH , sila KLIK DISINI


kuPaL PiNk = MiMi ♥ BaRD
kuPaL BiRu = YaN ♥ aRM

nak tahu kisah yan sebelum ke rumah aku sila tekan link ini:
YaYaN

NEXT: 

UHS family


 Mereka bertiga ni dari BANTING mai rumah aku...
Thank you so much!!!


Ilina dan ayunie ANGELIKA

kami dan ANGELIKA BAND 

(yang duduk dari kiri: BaNgBoi (gitaris ANGELIKA), ILiNa, AyuNie (vokalis ANGELIKA), Mimi (aku nak,hehe nak gak tu), MaMaL (bassist ANGELIKA), BaRD dan A'aN ( gitarist ANGELIKA & PRESIDEN UHS)...yang berdiri: aNTiBeQ dan aBg NgaH (APAI) drummer ANGELIKA)

Sebenarnya ANGELIKA dan antibeq ni baru sampai dari NEGERI 9...so mereka la tetamu aku yang terakhir datang....lepas dorang balik, ada gak tetamu yang datang tapi bukan member2 aku la....Sedara dan jiran je datang time nak penutup ni...

Masa aku sibuk dan syok melayan tetamu, my CHENTA text kata da sumthink happen berlaku...JENG JENG....Alkisahnya............

Semasa hari kejadian telah berlakunya sesuatu yang tidak diingini iaitu rakan ku dan pasangan excident ketika perjalanan ke rumah...kesian beliau dan pasangan...Agak teruk juga, dorang excident...Beliau @ BuL luka di tangan dan kaki, manakala pasangannya luka dan patah tulang bahu...kesian sangat-sangat...
Doakan mereka cepat sembuh...
tak pasal-pasal nak raya rumah aku, jadi macam tu...ni la BuL dan pasangannya:



sebenarnya ramai lagi tetamu yang hadir tapi da yang tak sempat ambik gambar, ALHAMDULILLAH, semua berjalan lancar...Bagi tetamu yang hadir tapi gambar tidak dipamer, minta ampun sangat-sangat...Pada yang hadir,terima kasih banyak-banyak...Moga salah atau ada kekurangan di hari kejadian harap dimaafkan...

JUMPA RAYA TAHUN DEPAN!!!




No comments:

Post a Comment

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!