Syoknya beraya


Bila raya semua semangat beraya tapi bila puasa, semua semangat gak tapi semangat bagi alasan tak nak puasa penuh...hahahaks...Bagi yang tertinggal puasa tu, jangan buat-buat lupa ganti erk...Bagi yang memandu nak beraya atau pulang ke desa tak pun kembali ke KL,berhati-hati dan ingatlah orang yang tersayang...huhu...Dah macam dalam radio kot...hehe...Sebelum aku melalut tak tentu pasal, baik kembali pada entry yang sebenarnya...Lepas pulang dari kampung,  maklumla cuti sampai isnin, turn rumah kawan-kawan plak yang diserbu...Bersama  
CHENTA HATIKU~

Rumah pertama adalah 
cik YAYAN







Jeng, jeng terkezut yan tengok tiba-tiba sayang dia ada sekali...hahaha...Arm, good acting...!!!
Sebenarnya idea tu datang tiba-tiba je, mula-mula nak beraya rumah Arm tapi mak dia tak balik lagi dari kampung, aku pun terus ajak Chenta pergi rumah Yan... Lama sangat tak jumpa adik aku sorang tu...Saja akaknya sorang ni buat suprise ajak Arm sekali... Siap pesan kat Arm, jangan bagi tahu Yan...hehe...

Nasib baik tak terkejut beruk jadi beruk...hahahaha...kat rumah Yan, Ummi Yan masak Yong tau foo...
Pergh, memang sangat sedap la,pedas pun sangat...hehe...Nasib baik makan pedas, tapi seyez memang berapi...huhu...yang best ye dua laki yang join sekali tu, siapa lagi kalau bukan Chenta aku dan Arm...Bukan lagi masing-masing cover macho,huuhu...padahal muka masing-masing dah merah padam,nasib baik tak terbakar...kang tak pasal-pasal Yan kena call bomba...hehe...Nak tahu lagi cerita ini sila klik Yayan

Sayang Yan, sayang Arm, sayang Chenta @ Bard kuat-kuat sangat...


16 September 2010, bersama Hari Malaysia dan Hari Ulang tahun kelahiran adik ku ateh...maka adanya ruamah terbuka dan rumah aku telah terbuka luas untuk tetamu datang beraya....nantikan gambar-gambar bersama tetamu yang hadir untuk next entry....


No comments:

Post a Comment

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!