I LOVE U CONTEST

Jalan punya jalan punya jalan, tiba-tiba tersinggah blog cik ash...mula-mula nak blogwalking je, sekali terbaca contest ni, apa lagi tengok date macam sempat je lagi...so join jela tanpa banyak berfikir..hehe...nak tahu apa syarat-syarat peryertaannya???

Syarat- syarat peryertaannya adalah seperti berikut:-

1) Open to ALL bloggers
- YES!!! kiranya aku boleh la join...-
2) Buat satu entry bertajuk "I LOVE U CONTEST"
- ni la entrynya, dah buat pun-
3) wajib menjadi follower blog ni dulu
-sudah FOLLOW (lulus)-
4) Letakkan banner contest di tepi sidebar blog dan juga entry korang
(harus ada link back ke contest ini ye)
-dah buat pun-
5) sila tag 3 bloggie laen lebih ramai lebih bagus eah 
dah tag pun, alamak lebih dari tiga, xpela janji tag...hehe...
6) jangan lupe comment post ni supaya senang ash nk ambush peserta2

tema concept CONTEST ni adalah dengan cara mengUPLOADkan gambar anda bersama dengan orang tersayang sama ada

♥ gambar bersama mama tersayang @
♥ gambar bersama papa tersayang @
♥ gambar bersama sister/brother tersayang @
♥ gambar bersama BF/GF tersayang @ (yang ni aku pilih)
♥ gambar bersama BFF tersayang

ni gambar yang aku taruhkan...


dan beritahu kenapa anda sayang dia... 
saya sayang dia kerana:
dia umpama pelangi yang mewarnai kehidupan ini,tanpanya hambar hidupku,dia juga pencetus inspirasi dan semangat, dia la yang amat aku sayangi dan cintai...dia la juga my CHENTA hati...
(alamak, macam poyo sangat je...tapi tu la kebenaran, yang kuar dari hati meh, tak tipu...hehe)

Tarikh tutup : 3o SeptEmber 2010
Hadiah : surprise..dan pasti yer will be reveal later huhuhu
jom jom jom...join this contest..!!! 

2 comments:

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!