Contest Sedondon Raya by PnStoberi

~Mari Join Contest PnStoberi~

.

Contest ni diberi nama PnStoberi's Sedondon Raya Contest.
Kenapa aku pilih Sedondon??. Sbb : Pertama nak carik idea utk raya thn dpn which aku nak suma adik beradik aku bertema kan kaler yg sama. So, nak tgk kaler apa paling cantik (tu dia aih che puan stoberi..raya thn ni tak abih lagi hang dah pikiaq ghaya tawon dpn na..Nala betoi hang kan). Kedua sbb aku tgk suma upload gmbr sefamili yg cantik2 kat blog kat fb, tu yg dtg idea ni.

Tarikh tutup adalah pada 4 Oktober 2010 bersamaan 25 Syawal 1431. Kenapa mesti 25 Syawal? Sbb saya nak umumkan nama pemenang sblm tamatnya Syawal thn ini. Insyaallah. Kira hadiah di Aidilfitri lah.

Ok. Cara2 dia senang banget.
 syaratnya :
  • Buat satu entry utk contest ini  (DONE)
  • Upload gmbr sedondon raya yg ada gmbr tuan punya blog (DONE)
  • cerita secara ringkas berkenaan gmbr yg diupload (DONE)
  • tinggalkan link di ruangan komen (DONE)
  • tinggalkan emel samada di ruangan komen saya/entry tu(DONE)
  • nak jadi follower boleh, taknak jadi follower pun tkpe (DONE)
  • sticky note kan entry tersebut until 4 Okt 2010. (DONE)

Hadiah utk pemenang :
Sekiranya anda adalah follower puanstoberi- 

Pemenang Pertama : Sepasang batik jaquard (sutera satin) - Batik original yer. Sekiranya anda penjawat awam tentunya anda beruntung. Boleh dipakai di hari Khamis. Oh. Boleh pilih mau kaler purple or hijau.


Pemenang Kedua : T-shirt 1 Malaysia. Maklum la kami somi isteri seopis. So, bila ai'ol dpt, he'ol pun dpt..jadi kadang2 dah malas nak pakai t-shirt sama je.

PEMENANG KETIGA: Kaftan Batik.

Dan sekiranya anda bukan follower :
Tak kira no berapa pun anda akan dapat brooch.

Oleh krn ada 3 adiah, maka, sekiranya contestant hanya ada 3 org shj maka otomatik la contest ni terbatal dgn erti kata lain..org tak berminat masuk la tu. Lain kali tak payah buat. Ha Ha.
Jadi..dapat la adiah saguhati je yg masuk tu. Tp sekiranya lebih dari 5 maka, contest ini akan berjalan.

Pemenang akan dipilih oleh juri2 yang dijemput khas oleh puanstoberi. Sapa nak jadi juri sila hubungi puanstoberi (esp rakan2 seopis yg baca blog ku secara snyap nih...mai la jadi juri nak?? kui kui kui...tp takdak hadiah la nooo...)

Sudi-sudikan lah yer memeriahkan contest sulung saya ni. Hehe. Pnstoberi's Sedondon Raya Contest. Ingat tarikh tutupnya 4 Oktober 2010.

jom tengok gambar yang dipertaruhkan:

raya pertama dengan serba maroon purple...I LOVE IT!!! ramai plak sedara-mara pakai warna ni, dan sedondon macam boria je...hehe



2 comments:

  1. Salam,
    Haha. Rajinnya kopipes syarat2 dari blog pnstoberi. huhu.
    Tkpe..gmbr da diterima dan sedia utk dinilai

    ReplyDelete

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!