CONTEST : I ♥ PINK by Pinky Pixie

ye aku baru je mencuba contest ni...wish me luck!!!



SYARAT-SYARAT MENYERTAI CONTEST INI:

1. Penyertaan terbuka kepada semua blogger yang berada dalam Malaysia tanpa mengira jantina, umur atau bangsa. Tapi entry mestilah yang boleh difahami. Hihi.

2. Terpulang bagi anda sama ada untuk follow atau tidak blog Pinky Girl Talk, tetapi keutamaan diberikan kepada mereka yang follow blog saya. Supaya anda mudah terima setiap update.

3. Syarat paling penting: gambar yang dipertaruhkan adalah original milik anda. Di dalam gambar tersebut perlulah adalah unsur-unsur warna pink. Lagi banyak tema pink dalam gambar tersebut, maka peluang jadi pemenang lagi cerah. Hanya sekeping gambar yang perlu dipertaruhkan. Ceritakan serba sedikit mengenai gambar.


Gambar ini diambil time i tunggu class... at last,class i cancel plak... nasib baik pkai bju pink, mood nak marah tak jadi coz bila i pakai color PINK, i rasa diri i paling HAPPY.... maybe coz dats my fevet color...I LOVE PINK!!!


4. Banner contest ini mestilah diletakan di sidebar blog anda dan pastikan juga ia di 'link' kepada

5. Setelah selesai semua perkara di atas, sila lah tinggalkan komen di entry ini. Saya akan meninggalkan jejak di entry anda atau ruangan shoutbox sekiranya nama anda telah tersenarai.  


Tarikh tutup adalah pada 9 September 2010.

Pemenang akan memperoleh RM 30 yang akan di 'bank in' ke dalam akaun anda. Dua pemenang lain yang bertuah akan di sponsor oleh :


Setiap penyertaan adalah dialu-alukan. Mungkin anda yang bertuah?

4 comments:

  1. yunk, mane gambar yg dipertaruhkan?
    mesti ada gmbar kamu yg warna pink.. hehe.. nnti roger semula ok..

    ReplyDelete
  2. okay,i dah letak...hehe
    tlpe plak td...

    ReplyDelete

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!