Contest:: Gaya Tudung Vogue - versi M!ss M!M! paRT 2

CONTEST by Cik Khumaera iaitu Contest : Gaya Tudung Vogue...



Contest : Gaya Tudung Vogue by cik Khumaera

So sy terangkan syarat2 nye..
1) Mestila folower sy , yg blom jd folower-sila folow sy ea. (DONE)
2) Wat entry bertajuk “GAYA TUDUNG VOGUE – versi _____ (letak name anda) –contoh :: Gaya Tudung Vogue – versi Khumaera (DONE)
3) Letak banner spt diatas dalam entry itu dan link twos ke entry ini.  (DONE)
4) Letak pic anda memakai tudung; gaya yang korang rase paling vogue penah korang pakai. (DONE)

  Pixa 1: Pashmina versi mimi - Estilo bufanda vueltas que mimi





Ni boleh digayakan ketika dinner party, hangout biasa-biasa, dating, raya dan sebagainya...hehe

Pixa 2: shawl versi mimi - Cruzar la Pascua 








ni kalau nak lebih rockstarz pakai mcm ni...headband yang tajam-tajam..


  Pixa 3: syria versi mimi - Cruzar la Pascua



5) Pastu namakan gaya tudung itu sesuke ati anda; yg paling gempak pd anda. Contoh :: The Marvelous VavaVoom Pinky Scarf (DONE)
6) Second last, tag at least 2 kwn anda (DONE)

7) Lastly, tinggalkan link entry anda di comment entry ini ok..senang sy nk terjah.
Ok..sudah clear??? (DONE)

Tarikh Luput :
15.11.2010


2 comments:

  1. salam terjah..
    im soo sory la dear..
    seyess ta jumpe lik yg u tinggalkn kt entri..
    tp tape..naseb bek u bgtau.. =)
    sis suke picture 2nd~!!
    mekasih sb join tau..
    tunggu due date..
    sis copy picure u ea..

    ReplyDelete
  2. oryte sis~
    mimi dah sent pixa kat email sis..

    ReplyDelete

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!