Contest:: Gaya Tudung Vogue - versi M!ss M!M!

 Wah, makin menjadi-jadi plak aku nak join contest ni..hehe...Hari ini aku terbaca entry cik Khumaera iaitu Contest : Gaya Tudung Vogue...konferm aku nak JOIN!!!!




tapi nak letak yang mane erk, tak pe due date lama lagi...update pixa nanti la...malam ni pikir style baru...hehe.... 

Contest : Gaya Tudung Vogue by cik Khumaera

So sy terangkan syarat2 nye..
1) Mestila folower sy , yg blom jd folower-sila folow sy ea. (DONE)
2) Wat entry bertajuk “GAYA TUDUNG VOGUE – versi _____ (letak name anda) –contoh :: Gaya Tudung Vogue – versi Khumaera (DONE)
3) Letak banner spt diatas dalam entry itu dan link twos ke entry ini.  (DONE)
4) Letak pic anda memakai tudung; gaya yang korang rase paling vogue penah korang pakai. (INPROGRESS)

  Pixa 1: (ni saja-saja je) syria versi mimi



5) Pastu namakan gaya tudung itu sesuke ati anda; yg paling gempak pd anda. Contoh :: The Marvelous VavaVoom Pinky Scarf (INPROGRESS)
6) Second last, tag at least 2 kwn anda (DONE)

7) Lastly, tinggalkan link entry anda di comment entry ini ok..senang sy nk terjah.
Ok..sudah clear??? (DONE)

Tarikh Luput :
15.11.2010


5 comments:

  1. hahaha. sy xmampu nk join. sy xvogue! :p

    ReplyDelete
  2. mas:thanz dear...
    meera:tipu la tu...ur my fren,mesti vogue ye...hehe

    ReplyDelete
  3. hahaha. siyes la. i ni selekeh jep owg nye. hahaha pape pun good luck !

    ReplyDelete
  4. meera ni awal2 dh ngaku kalah, pe la yunk ni...

    ReplyDelete

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!