CONTEST : Couple Muka Seiras



ni contest kedua aku join...tadi usha-usha blog yang lain-lain..tiba-tiba jumpa contest ini : - CONTEST : Couple Muka Seiras... apa lagi join je la...lagipun ramai cakap muka kami seiras...tipu kteowg adik beradik pun da yang percaya..hehe...cuba jela,mana tahu ada rezeki ke...join sekadar suka-suka menghiburkan diri...wish me luck!!!




Macam biasa syarat dibawah :

1. Kepada semua yang singgah blog Layanlynn nie...dan yang rasa nak join
2. Jadi follower lin ek..-- Jeles tgk follower orang beratus-ratus..hehehe~~
3. Buat satu entri tajuk contest nie beserta dengan Banner tersebut dalam blog korang..
4. Sertakan sekali gambar couple korang yang jelas..Yang Lin boleh tgk keseirasan kamu!
5. Terbuka kepada couple-couple...Yang dah kahwin..Yang xde pun..nak letak gambar adik beradik pun boleh! Tapi syarat hanya 2 orang saje..Kamu dan sorang lagi..
6. Banner tolong letak kat side bar ek?? if boleh jek.. (x wajib)
7. Gambar korang tak boleh edit!
8. Tak payah nak tulis panjang-panjang entri..just terangkan sikit pasal contest dan letak gambar ...
9. Letak kat comment nie after korang join..
10. Tag 2 orang..


TARIKH TUTUP : 1 OKTOBER 2010

" Seorang pemenang akan dipilih dan didebitkan rm20... "





ni gambar-gambar kami yang dijadikan pertaruhan...















gambar mana pun tak tahu nak bagi ...hehe tak pe la,saja tayang 3...terlebih plak kan...hope tak salah la..hehe

 

6 comments:

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!