CaNTik BeRsaNGGuL Tapi...


CANTIK...!!! ya, aku pun suka cantik, semua orang nak cantik...aku sangat suka melihat wanitya-wanita yang berhijab memakai tudung dengan style meninggikan sanggul..memang penah terniat dihati nak mencuba, tapi tiba-tiba aku dapat info dari along aku yang bersanggul tinggi-tinggi tak bleh...aku pun mula mencari kepastian menggunkan kemudahan internet yang serba canggih ini...tiba-tiba aku terbaca di facebook...Apa yang akak aku kata tu betul...aku terus mencari bukti-bukti lain...Ya aku mula berfikir dan ternyata ia memang benar....Bagi wanita bertudung, ni adalah info untuk anda...



Aku hanya berkongsi apa yang aku tahu...Kita hanya manusia biasa yang bisa melakukan kesalahan...Harap Maaf jika entry aku kali ni, serius atau ada yang terasa...so sama-sama la kita berkongsi info...tak mo kedekut-kedekut...tak baik...


1 comment:

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!