UHS TeTap diHaTi


President UHS is A'an Budak Baik...

Celebrate besday a'an selaku president UHS adalah fes event yang aku dapat join...Biasanya tahu event dowg tapi mesti xdapat pergi..At last, aku dapat gak pergi...yuhuu!!!
Time ni lah, aku dipertemukan dengan mereka-mereka ini...
Nice to meet them...

=)


Besday boy semangat nak potong kek..



President menyampaikan amanat pada anak-anak buahnya...




Family UHS yang hadir time event ni..



Dengar ye semua...President ckp, dia HAPPY and bangga dengan UHS...




Muslimah pun boleh masuk UHS taw...means yang bertudung...


Busker UHS


ANGELIKA BAND with emma..
(Dari kiri: ayu,key,apai,mal,a'an & emma)



Gurlz in UHS..
(emma,lola,mimi,ayu,echa, & lisa)



Haseo: Tidak..!!!!
yang lain PEACE NO WAR..


WE LOVE UHS!!!!

No comments:

Post a Comment

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!