setahun hanya sekali

setahun sekali je bulan ramadhan muncul...so bulan yang mulia ni iaitu bulan ramadhan, hope kita menghargainya...

SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN~!!!



Bila tiba bulan ramadhan je,teringat aku kat exhozmet aku marsh & lya...kami rajin la gak bangun sahur,pkul 4.30 pagi,coz nak masak...walaupun hanya SAMBAL SARDIN, KENTANG @ TELUR DADAR, kami tak kesah,coz tu dah menjadi fevet kami...hehe

seyez,im really miss dats moment~

NOW,kami dah berpisah,xda la jauh sangat...tapi walaupun petaling jaya ngan shah alam je... bagi kami tu bukan penghalang kami untuk terus berhubung...
SMS,Facebook phubung kami...thanz MAXIS dan Facebook...

To MASHITAH OTHMAN dan NUR ALYAA IBRAHIM...



okay la,nak balik kerja dah pun...Sekali lagi aku nak ucapkan kepada semua umat ISLAM di dunia ni, 
SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN~!!!

Pesanan untuk semua:
 
 
 

2 comments:

  1. Auuuccchhh...terharunye... sob..sob.. T^T... Selamat Berpuasa Amy!! Kenapa entry kita sama tema?? hahaha... rindu kan?? waaaa... Life seem to be different without you and Lyaa... >__<

    ReplyDelete
  2. xmo sedeh2 ye yunk~
    RINDU LA~
    sahur ku,bke puasa ku terasa lain tanpa kau dan lya...
    -_-

    ReplyDelete

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!