Practikal (Nurseri, Taman Wetland)

Banyak story nak cerita ni tapi kena satu satu la erk....bosan betul  tak kerja ni kan,kalo kerja, penat plak tapi  tak bosan...hehehe

fes story time praktikal...hurm fes tempat aku dah story so second tempat plak dekat 
nurseri Taman Wetland...

 dekat sini memang best...coz blaja macam-macam benda...dari A-Z pasal pokok...means dari semai smpai jadi pokok besar...

Besar macam ni...


aku belajar semai pokok annual dan sayur...ni separuh dari gambar yang berkaitan la erk...hehe


 

Hasil selepas seminggu...


* Best tanam pokok ni... 


No comments:

Post a Comment

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!