MEETING UHS

Ni first meeting for this year 2010...
Ramai gak yang datang hari tu...event ni berlaku pada 24 Januari 2010.



Tempat: 
-Tasik Perdana

Aktiviti: 
- Meeting 
-Briefing about next event (teater)




Aksi-aksi yang dapat di rakamkan:


  President suh wat jadi devil la mamal bukannya suh lari...



(Mimi, Luna, Kak Nurul, Fareil & Mamal)

masing-masing  khusyuk dengar taklimat a'an, tapi da gak yang menyambil,hehe..







Kami tengah mendengar  briefing Mr. Presiden, Kak Nurul senyum-senyum tuh sebab paham ke tak paham, yang len mke seyez je,dengar jangan tak dengar, nanti tak paham plak...
hehe...

Abg Din belon buat demo aksi watak Rizo..
Cayalah, abg din...




HERO~
Mati dah ke???
Macam ni, the end hero mati la erk...
*Kalo nak tahu cerita sebenar, saksikan tayangan live kami nanti~



Ohh,tidakkk!!!! 
Jangan mati dulu...
(kesedihan mengamit suasana ketika ini)


~Pari-pari UHS~


(Ayie, Nad, Rezan, Emma, Lola, Abg Bard & Ayu)


UHS family yang hadir..






 Aque dan Dia






Sebelum balik pun sempat pose..
SMILE SEMUA!!!




No comments:

Post a Comment

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!