Kalau aku kata nak, nak juga!!!!

http://www.emocutez.com!!!!!!

Mesti korang pelik tiba-tiba je, keseronokan melampau ni...hehe... sebenarnya aku happy@kegembiraan pasal semalam...apa yang aku nak dan teringin semalam, dapat ditunaikan... nak tahu apa yang aku teringin sangat, sampai sahur pun tak sedar pagi tadi...hehe
jeng-jeng....

 
chicken chop !!!

Mesti ada yang tak heran kan, aku heran sebab aku dan along aku masak sendiri ni babe~!!!
bukan beli-beli ni, tak main la, gua pun tahu buat la...
huhu.... 
Banyak kot, aku sapu chicken chop ni sampai licin...alik-alik,sahur tak tersedar..bukan tak kunci jam,aku kunci...cuma bila dah dengar bunyi jam,aku matikan sebab aku dengar macam da orang kat dapur,konon bajet ma aku la yang kat dapur tu...aku pun sambung tidur, last-last 5.35 a.m ,aku sedar terus turun bawah minum air...satu cawan air pun cukup la..sekadar buat alas...nak kejutkan yang lain,memang tak dan la...

hari ini aku bangun, baru la aku tahu, rupa-rupanya abang ipar aku yang kat bawah...aku rase mesti dia ingat kteowg semua dah makan..sob sob...tapi tak pe la,dah lepas kan...
hari ni,alhamdulillah walaupun tak sahur,aku mampu gak pergi kerja dan buat kerja-kerja yang agak banyak ini...
okay la,aku nak sambung buat kerja ini, so tak leh la mebebel panjang-panjang lebar lagi...see u soon...
selamat menbaca

*p/s: nak resepi??boleh je,sila la komen... 
 

No comments:

Post a Comment

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!