iMBas keMBaLi

semalam,tiba-tiba je teringin nak buka album lama-lama...seronok sangat bila tengok gambar lama-lama, dengan family and siblings...dengan memek muka masing-masing time kecik, paling best tengok gelagat pose masing-masing dalam gambar, ada yang menangis, merajuk, gembira, manja, gedik, sengal...semua ada la...hehe

kali ini aku nak berkongsi dengan korang gambar aku dan siblings aku ketika kecil....



Gambar ni time aku menyambut ulangtahun kelahiran yang ke 3 tahun...Time ni celebrate kat kampung ayah (Salak Tinggi)

http://www.emocutez.com cHocLaTe cake!!!!  
I http://www.emocutez.com cHocLaTe!!!

(kalau tak percaya tengok kek tu,ada tulis erk...
 asal la, aku xpandang kamera ni,haish...)


Ketika baru empat adik-beradik...sekarang dah enam...huhu
(along, aku, abang dan yang baby tu ateh) 

ni pun aku tak pandang kamera, jangan marah ye...entah pe yang leka sangat tu, aku pun tak ingat...hehe


ni time kat CAMERON HINGLANDS
(kalau tak silap la, hehe)

Banyak lagi gambar time kecik-kecik, start umur 3 tahun ni...gambar baby dah tak jumpa dah, kena hanyut dengan banjir ma kata...Yelah, dulu kan KL selalu kena banjir kilat, sekarang pun still ada, entah bila nak okay... Sebaik aku dah pindah PJ... so banjir tu boleh diatasi la...hehe
;)  

*sok aku uplod pixa lain plak ye, time raya mesti bju sedondon... 1 family wane PINK tu yang bakal ku uplod, rabu ni...hehe 
 

1 comment:

  1. dari kecik pink je,mne tak ye dah besar pun ske pink...huhuhu

    ReplyDelete

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!