event UHS







Sebenarnya banyak lagi event yang UHS dah buat tapi tak sempat nak update dalam ni...Event yang terbaru ialah KONMAS di UNiSEL, Shah Alam...




yang paling BEST coz ANGELIKA BAND performance:



 nak masukkan video tapi berat sangat nanti so u all tengok je la gambar-gambar ni ye:


Cuba teka ni sape??
adik ke kakak??
tak pe la,susah-susah je nak jawab, biar aku bagi tahu ni ILA (awek adik aku)..












Puteri UHS



with AYUNIE 
 (vokalis ANGELIKA)

kesian dia, time ini dia tengah sakit tekak, demam plak tu...Seminggu sebelum show alik-alik demam plak... Kesian dia, kata suara dia tak da (lari entah kemana,ayu kejar la balik,hehe) tapi nasib baik cepat sihat...
Suara dia time ini boleh tahan lagi tak la serak sangat, bak kata A'AN sengau-sengau sedap~
hehehe...tapi tak da la ketara sengau tu...SEDAP lagi, AYU dont worry, suara u tak lari mana, maintan babe~!!!


Ni ragam-ragam UHS students with cosplay:






hah tu BANGBOI buat pe tu??baling bom k??
(lariiiiiiiii~)

YAMA senyum lebih-lebih plak kan...


with ILI kuhhh~


Girl's UHS
(YAMA nak masuk gak tu walaupun separuh badan,hehe)


HOT girl's UHS

(bodyguard 1, OZZIE, MIMI, bodygurad 2)

kami UHS

Cosplay

Boy's UHS
DEYN dan JEFF buat dajal naaaaaaa...


UNISEL Shah Alam, my ex university...
hehe...

YEAAAAAAAAAAAAH!!!!!!!!!!!!
Dapat jumpa MARSH & FARAH CHAN...

MISS THEM SO MUCH~!!!



































2 comments:

  1. Aucchhh... Terharuuu!!!!!... T^T Love u Too Mimiku... Muah2...

    ReplyDelete
  2. hahaaks~
    acik2...
    ;P
    muahahahhaa~

    ReplyDelete

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!