~0n9 sHoPpiNg~

Online shopping @ belanja online adalah proses di mana pelanggan terus membeli barang atau perkhidmatan dari penjual secara real-time, tanpa perantara perkhidmatan, melalui Internet. Ini maksud yang I ambik dari wikipedia...

Ekceli, lama dah teringin nak on9 shoping tapi takut tak menepati rasa I and kene tipu je...at last, I berani berani mencubanya...Jeng jeng jeng~

ALHAMDULILLAH....

Semuanya berjalan dengan baik,barang yang I tempah pun okay n sangat menepati citarasa I...u all mesti nak tahu pe yang I belikan...Of coz la I akan share ngan u all...



Benda yang I beli SHAWL and INNER~



ni barang-barang yang I beli dari GLAM NZ BOUTIQUE by sis Zuriani.


ni INNER HITAM yang sejuk and selesa je pakai..


ni plak aku mengayakan PASHMINA RAINBOW... 
ni plak SHAWL RAINBOW, xsempat nak pkai lagi...Maybe raya ni I pakai...hehe

ni SHAWL STRIPE PURPLE..kainnya lembut dan sejuk je.  



 Next SHAWL by BEBEH BOOTIQUE

SHAWL RAINBOW...color ni smart

ni ALYAA with me...SHAWL yg I pakai tu dari BEBEH BOOTIQUE... 
colorful and sweet je...
ni pun SHAWL dari BEBEH BOOTIQUE...

* Kalau sesiapa berminat memiliki SHAWL seperti ini, klik je link kat situ and order kat situ..
Setakat ni la ye, I update my blog @ mydear diary PiNky TeRBaNg TiNggi~

No comments:

Post a Comment

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!