prepare for future~

dua minggu tu,ma tak da kat uma...alamak ye,aku kena la prepare pe2 yang patut...fizikal dan mental tu penting!!!
huh,kne kuat uh...(xmo mengeluh)

yeaH~ (semangat!!!)
saya suka buat kerja-kerja rumah ni,boleh prepare jadi suri rumah separuh masa,xpun surirumah yang berkerjaya...hehe 
Hari ini nak masak pe erk???
hurm,masak jela pe yang da kat peti ais tuh....Walaupun penat berkerja tapi jangan lupa tanggungjawab sebagai seorg akak...hahaks~ (ni bukan nak tunjuk2,cuma nak beringat2 dengan diri sendiri)
Lagipun masak penuh dengan kasih sayang akan menghasilkan sesuatu makanan yang sedap lagi enak....
Tapi kalo dah pandai masak,masak pe pun jadi...hurm, macam aku yang agak2 xbpe nak tak pandai tapi pandai sangat ni...huhu...(ni dah puji diri sendiri ni)
macam pepatah melayu : Masuk Bakul, Angkat Sendiri...


 nak tahu,ni la rupa saya kalau saya tengah memasak...hahaks~

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ  
 untuk masa depan, kenela prepare...


 hah,yang ni hanya gambar contoh erk...
berangan tengah ajar anak masa,hahaks~
sudah-sudah la,cukup-cukup la merepek amy oi, perut dah mula main lagu rock ni,baik pi makan kasi perut ni diam ckit...
kang tukar lagu dangdung dah lain plak...
hahaks~

p/s:sampai disini kerepekan diriku...

No comments:

Post a Comment

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!