I'm besday girl...

Hari ini tanggal 14 april 2010...maka kini genaplah umurku 21 tahun...Alamak bertambah la angka umur aku...susahla nak sebut bila dah bertambah angka ni...yela dulu 20tahun, dua patah perkataan je,sekarang 21 jadi enam patah perkataan..hahahhaaks~
tapi walaupun umurku bertambah tapi aku tetap aku yang akan berusaha berubah menjadi yang lebih baik dari yang sebelum ini...Aku juga mahu cita-cita dan cinta aku tercapai dengan seiring dan seimbang seperti yang aku impikan selama ini...



Happy birthday to you,
Happy birthday to you,
Happy birthday to you,
Happy birthday to Nor Hamizah Azmi.
Happy birthday to you...!!!




JOM KITA TEROPONG HADIAH PE YANG MYLOVE BAGI:-


 Gambar ini diambil pada 11/4/2010 bersamaan hari Ahad di dalam kereta ketika berhenti di BHP area Kuala Langat...


Jam tangan berwarna biru...


Ni gelagat besday girl yang menghilangkan kebosanan ketika lunch hour di ofis tempat praktikal Nurseri Taman Wetland:


pose ngan jam mysweetlove bagi...


ngeeeeeeeeeeeeeeee...



uhhhhhh......


sah,memang bosan sambil-sambil melawan sakit gugurl ni...huhu...yang xpaham tuh,buat buat paham erk...
=P
Hari ini memang best, tapi semalam aku titow awal uh,sebaik chenta hati call...Lepas chenta hati call and wish besday,konon nak sambung titow tapi my little sis "sha" call plak,dah la tiba tiba nyanyi lagu hepy besday,mmg elok-elok ngah mamai terus segar kot...hahahaks~
tapi aku sambung gak titow lepas tuh,hahahahaks,malas nak bangun uh....flu and sakit gugurl ni buat aku nak titow je...bangun-bangun pagi je,memang berlambak mesej wish besday...thanz you so much,you all....
sayang korg la...


No comments:

Post a Comment

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!