Suprise~!!!



Semalam 5 March 2010...
Aque and besday girl Hana pergi lunch kat Allamanda...
Dikesempatan ini nak wish "Happy Birthday,Hana..!!!"
hehe,menyempat plak...

Berbalik kepada tajuk utama...

Mylove text kata sakit gg lagi, kcian dia...
Bila aque suh dia beli ubat yang sis dia cadangkan tuh, dia kata kedai tuh tutup plak..
Daripada biarkan mylove sakit berterusan, baik aque je yang belikan, lagi bagus...

Tak sabar nak balik ke rumah... Mylove is waiting for me, rite now..!!!


SAYANG... 

Masihkan kau ingat
Janji cinta kita dulu bersama
Masihkah kau rindu
Saat-saat bila ku bersamamu

Jangan kau siakan cinta ini
Janganlah hilangkan segala-galanya


(korus)
Sayang...
Kau bintang yang menyinari hidupku
Kau cahayaku
Sayang...
Tiada lagi yang sama sepertimu
Kau hanya satu

Percaya padaku
Cinta ini masih seperti dulu
Hatiku merasa
Segala-galanya yang kau rasakan

Tanpa kau di sisiku kini
Hidupku dapat sama lagi
Sayang...
Kau bintang yang menyinari hidupku
Kau cahayaku
Sayang...
Tiada lagi yang sama sepertimu
Kau hanya satu

Percaya padaku
Cinta ini masih seperti dulu
Hatiku merasa
Segala-galanya yang kau rasakan

Tanpa kau di sisiku kini
Hidupku dapat sama lagi


By: Dayang & Marcell



*Aque suka sangat dengar lagu ni, ekceli bukan dengar je, nyanyi pun da...hehe...





Bear with flower from mysweetlove...
Sayang aky, lebih + kuat-kuat tsgat-sangat kat CHENTAQUE!!!!
Ekceli dia datang coz nak ambik ubat dari aku, coz aku belikan ubat sakit gigi utk dia, tapi jeng...jeng...
Aku dapat bear plak...hehe
Memang best la CHeNTaQue ni...
Suprize sangat-sangat...!!!! 
Ku ingat bg ubat trus blk,skali dia bg bear n bunga plak...
Seyez aku memang terkezut, coz hari ini bukan hari makna apa-apa pun..
Ishk, lupa plak aku, CHeNTaQue ni memang suka buat suprize!!!
Hari  tuh pergi genting pun tiba-tiba je dia bagi bear and coklat...huhu...


Jujur dari hati iky, iky sayang aky sangat-sangat,tersangat-sangat,terlalu-lalu,terlampau-lampau kat aky!!!


SWEETHEART LOVE SWEETLOVE SO MUCH!!!!





No comments:

Post a Comment

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!