Berkaitan ke???


arrrrrrrrrrrrrrghhhh....lama-lama tensyen aku...Pelan???Rujuk pada pelan kelulusan landskap...
aku bukan ye arkitek ke,pe ke yg kne mgena nagn pelan ni...Mak aih,kne gak aku blaja tgk pelan ni...
Sbek la,dlu minat nak jd arkitek so da la bleh yg ku pham2...tapi AUTOCAD???
pe plak kaitan ngn biotek ni,aduhhh aku ambik kos bioteknologi industri la...
plezzzzzzzzzzz,tolong la paham...


TENSION+TENSYEN+STRESS+TEKANAN=
10SION (10x)


aku ingat pe yang kteowg buat dihargai tapi macam tak je...its okay!!!
terima kasih la,lain kali buat la lagi kat orang lain...




BERTUKAR DEPARTMENT HORTIKULTUR...

Bermula dengan sangat baik (1000000000000000000x) baik dan memang berkaitan...
continue next day~

2 comments:

  1. bwk bersabo amy...knp pulak la ko lari ke arkitek ni plek na

    ReplyDelete
  2. hahaha...
    amy pun xth la zam...
    sbek boleh bce plan tuh...
    tp ble tye softscape,hardscape..
    amy konfem xth la...
    tuh stress..
    ;P

    ReplyDelete

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!