Watch it!!!



Seyez before dis memang susah nak tengok cerita polis-polis ini. Last tengok pun GERAK KHAS, tapi dah tak follow dah coz panjang sangat ceritanya...Penat nak tunggu ending...AP or AKADEMI POLIS lagi la xpenah tengok pun sebelum ni,tapi sejak-sejak di promote kan oleh si dia,baru la aku follow...bukan tak da masa cuma, tak bape minat jalan ceritanya...(honestly,agak slow)...huhu
Btw, Musim ke 6 ni buat aku semangat nak tengok coz kebanyakkan pelakon tambahan kat AP musim ini, memang best...Jalan ceritanya pun bleh tahan...Bukan disebabkan adanya mylurf, tapi kenyataannya watak masing-masing hidup wlaupun suporter je...Kalau tak percaya, apa kata kowg sendiri tengok dan menilai cerita ni...
Saksikan AKADEMI POLIS MUSIM KE 6...
Setiap rabu pukul 9.30p.m di tv9...


AKADEMI POLIS MUSIM KE- 6


(Barisan pelakon tambahan yang menghidupkan cerita Akademi Polis musim ke 6)

2 comments:

  1. PEMBETULAN: supporting bkn plakon tambahan..tp pelakon pembantu..

    ReplyDelete
  2. alamak salah plak...ikut kata JALIL erk
    supprting = pelakon pembantu
    extra= pelakon tambahan
    =P

    ReplyDelete

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!