Salam. Terima kasih kerana menyertai kuiz ‘In-Person bersama Heliza’.
Tahniah juga kerana anda telah terpilih untuk menyertai ‘Hi-Tea Eksklusif bersama Heliza’ sempena majlis menyambut hari ulangtahun Heliza yang ke 24. Sila hadirkan diri anda ke Restoran Ishq, berdekatan lobi  Crowne Plaza Hotel, Jalan Sultan Ismail, KL pada pukul 2pm @ 20/2/2010. Tema majlis ialah ‘Hitam dan Putih’.
Sila hubungi Kak Zeq di talian 016-650 7805 untuk mengesahkan kehadiran anda sblm 18/2/2010.
Terimakasih.
-ADMIN Team Bereh-


2010/2/11 nor hamizah azmi <miezud_pinky@yahoo.com.my>



1. Di mana tempat heliza belajar dan apa jurusannya?
universiti malaysia sabah (UMS)/ jurusan pendidikan dengan sains
2.
Ija mempunyai berapa orang adik beradik

4 orang termasuk kak ija

from:Nor Hamizah Azmi (mimi)

Yeah, AKU MENANG....POWEROOT,eh silap la...AKU MENANG KUIZ "In-Person bersama Heliza"...Aku tak sangka boleh menang coz aku saje2 je hantar kuiz tue... hehe (aku bernasib baik kot)
Nak tahu pe perasaan aku time ni, seyez memang seronok + excited +gembira =semua la...hahaahahhaa... Aku pun tak tahu nak gambarkan perasaan aku time tue...hehe
Nak tengok gambar-gambar pada hari tue...Teruskan bersamaque~