♥ HaNGouT with MyLuVLyFaMiLy ♥



Hari ini cadangan ayah que mau pergi braye ke rumah membernya (Uncle Ah Choi) di Kajang...Pagi-pagi bangun, semangat je siap...Siap-siap punya siap,tak jadi plak tunda petang coz Uncle Ah Choi mau brye uma sdare ye coz taun lepas tak gi rye...


Nasib baik, tak pakai tudung lagi...Adoihyai...!!!


Aque pun ambik kesempatan on9 and sambil-sambil wat keje que yang agak-agak tak siap lagi ni...huhu..
Last-last ma suh siap gi uma kawen...Kami pun bersiap la...


*KAMI = Along, Alang (Aque), Achik & Adik


Going to Jalan Cempaka,Kanchong Darat,Banting,Kuala langat,Selangor,Malaysia,Atas bumi...
*Merepek sudah..



Memikirkan lauk yang menanti kami sekeluarga disana...

hahahaks~
*lapar kot



Peace la konon...
*Adik yang agak poyo...!!!
weekksszz!!!



Acik: Alang wat mke paling chumel taw!!!
Aque: Alang tak yah wat pun,mmg chumel pun...!!!
*pasan uh..


Aksi-aksi kami untuk mengisi perjalanan



Acik:Comel x,aku jadi  rebit ???  
Aque: wow!!!
Comeeeeeeeeeeeeeeel ye, tapi rebit aku la...hahahaha ;p


COMEL KE???



mata juling sudah???
*Lapar smpai bwk bekal n mata naik juling uh...



Mengibau masa dahulu kala



Pasan tak baju aku tuh, pergh!!!
Merah makngah tuh, sama daaa ngan kain cheongsam...
tapi aku bukan pkai cheongsam taw, tu bju kebaya je...
Semangat 1 MALAYSIA so raya cina kena la pakai baju raya cina...hehehe
Gong Xi Fa Cai!!!







Buat semua masyarakat berbangsa cina yang meraikannya...Selamat Tahun Baru Cina!!!





No comments:

Post a Comment

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!