Results!!!

Results,adothyai sakit perut,sakit ulu hati,sakit jantung aku bila tahu results dah kuar...
Huhu....cuak melanda diriku...apasal la line unisel bzy sangat ni... 
x sabar nak tahu results ni...
Amy,jangan putus asa,try test cuba lagi...hahaha (padahal sama je maksud)



jeng,jeng....


Yahooo!!!!!

Akhirnya berjaya juga aku tengok results...
=)




CONGRATULATION AMY!!!!
(wish diri sendiri x salah...huhu)


Walaupun bukan 4 plat tapi not bad la,lulus dengan cemerlang juga...hehe 
Ekceli,happy sangat coz results yang dapat dalam target aku...tapi mcm mimpi pun ada, Bioinformatics aku dapat A+ ,aku ingat fail la...susah kot...huhu
ALHAMDULILLAH~ 
THANKS ALLAH...
Now,aku kne fokus praktikal plak... 18 jan 2010 aku start LI...
Wish me luck!!!

No comments:

Post a Comment

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!