Cuti-cuti Malaysia kat Telok Kemang~


HAPPY NEW YEAR!!!
...2010...



Selamat Tahun Baru 2010...!!!
Pejam celik,pejam celik...sekejap je dah 2010...hurm,tahun baru kali ni aku demam plak...Aduhyai~
Tapi xpe la,janji aku ada bahagia bersama keluarga tercinta & chentaqu...
Malam tahun baru,kteowg tgk bunga api,best sangat-sangat...walupun kat depan uma je...tapi bila lepak ramai-ramai,mmg seronok...

1 Januari 2010 (Jumaat)

Lepas asar,kami sekeluarga bercuti ke Telok Kemang...Yahooo!!!
Demam xdapat menghalang aku untuk bercuti...Glory Beach Resort,here we come...!!!




Adik nak kuda,kuda ni malu plak nak pose...up la ckit!!!
hahahaa~



(Dari kiri: achik,ma,ayah & along)




With my lovly sis...
(gelap ye kami)




* SI CHUMEL PINKY*




I wish that may the new year be filled with much joy, good health and prosperity..and also my relationship with my lurf will be better than last year n never be end till the end of mylife...

I ALWAYS LOVE YOU SO MUCH!!!!

No comments:

Post a Comment

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!