CELEBRATE BESDAY BOY!!!

10.01.10
 Ekceli,date tue adalah birthday my sweet love~
Zulfadzli Ismail...


tapi...kami celebrate awal ,bukan AWAL ASHARI tp awal sehari...hehehe
9 januari memang best tersangat-sangat...mylurf pun happy sangat time tue...macam budak-budak sambut besday...hahaha...buchuk jgn mare erk,tapi kenyataan taw...
Aku plan pegi sunway lagoon!!!
huhu...


09.01.10
Sunway lagoon here we come!!!!

sesuai plak warna maskod tue ngan kami...







With my future sister in law,kak ngah...hehehe
=)


Memang enjoy sangat-sangat time ni...Walaupun penat tapi memang best sangat-sangat...puas aku jalan satu hari ni...5 parks,xsempat round abis kot...tapi memang extreme la...mula-mula takut nak naik,tapi lepas naik rasa macam nak naik lagi plak...hahaha



Abg dan and kak ngah at Pirate's Revenge



Queue turn for Pirate's Revenge
(Pada hal hati dah kecut + cuak tue)


PEACE NO WAR

(Arrrrrrrrghhhhh,aky naik lagi nak,syok ye~)



next kita round WILDLIFE PARK plak...


JOM KE WILDLIFE PARK!!!



Suka besday boy main ngan parrot sampai take pixa pun tak pasan.



mmmuahx!!!
(cyg turtle)






My Lurf with a lot of birds...



inlove couple
 <3

Masa kat wildlife park ni,da satu cerita menarik...nak tahu tak???tak nak tahu pun,aku tetap nak cerita,hahahaha...time ni aku da tengok monyet pe ntah nama nya...boleh plak monyet ni pi main jelir-jelir lidah kat aku,dah la panjang lidah dia...terkejut aku...pastu time kak ngah datang,xda plak monyet tue nak jelir,kureng tol monyet tue...mengatal pun da,hahaha...JANTAN kot....huhuhu....time mylurf nak take pixa bleh plak melompat,terkinja-kinja,so xdapat la pixa yang cantik...hahaha...jap lagi kowg tengok pixa monyet tue...



ni la monyet yang agak mengatal tue...
hahahaha~








  
Happy birthday to you,
Happy birthday to you,
Happy birthday to Zulfadzli Ismail,
Happy birthday to you...!!!!
I LOVE YOU SO MUCH!!!
muaaaaaaaaahx2!!!



Besday boy cuap kek...



cake from his mom ...
indulgence ,pergh sedap sangat-sangat...



(his mom,mylurf & me)





 
Black forest cake~
(memang tersangat-sangat sedap )




Sampai malam kteowg celebrate besday boy...best sangat-sangat hari ni...Tepat pkul 12mlm 10.01.10

dia ada bersama ku~
mmmmuahx!!!
cinta qamoo,
sayang qamoo sangat-sangat,
tersangat-sangat....


Bak kata mylurf "hari ni,hati berbunga-bunga sebab happy sangat"


Iky doakan agar hidup aky semakin ceria,chat,sabar,tabah,beriman,berjaya dalam hidup di dunia & akhirat serta kerjaya yang diceburi oleh aky...Iky juga berharap hubungan kita kekal bahagia sampai akhir hayat....Really love you so much!!!

2 comments:

  1. Pheewwwiittt... jiwang la ko Amy...hahaha... kem slm kat Bard... bestnye~~

    ReplyDelete
  2. hehehee...jgn la kte amy jiwang,segan plak...jiwang ngan kekasih hati je,bkn slalu...huhu
    bt,thanz mash gempal...!!!
    insyaallah salam anda bakal disampaikn...
    =P

    ReplyDelete

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!