Berlalu dengan pantas...

Peh,dah nak msuk 2 week aku praktikal, macam2 aku dapat...Supervisor aku pun okay,wlaupun dia agak tegas tapi senang kerja ngan dia, asalkan jangan malas bertanya...Setiap selasa & khamis pagi aku & Hana pergi check site...huhu...(kena kira kuantiti pokok, saiz batang, diameter pokok, ketinggian,species,paling aku suka take pixa) hehehe...
=P
Hurm...Pelan yang dibagi pada awalnya pada tahun 2002, then now 2010...banyak gak la pokok yang dah berubah dan sangat2 berbeza nagn dalam pelan...aduhai,nak identify species pokok lagi...Hopefully leh siap tugas ni...Hari ini hari khamis so nak berjalan usha site, not man,okay...hahaha...


2 comments:

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!