PaNgkoR TeRBaik Puye!!!!!!

Peh,lega aku selepas abis sem ni...dah xpayah buka buku tebal-tebal lagi,huhu...
Ekceli,kteowg dah lama plan nak hangout sama-sama 1 clas..tp apakan daya,setelah plan puye plan tinggal la kami yg 17 owg ni je yang nekad nak hangout sama-sama...kteowg decided nak pergi Pulau Pangkor...3hari 2malam....Akhirnya 15hb-17hb dec,plan kami jadi kenyataan...
Maka,4 kereta bergerak ke Pulau Pangkor...

Nak tahu 1 cerita,on the way pergi pangkor, sebuah kereta telah mengalami kerosakkan,huhu...(skema plak ayat aku)....
Maka terkandas la kami di sg.buloh...nasib baik ada bengkel kereta kat situ,tunggu punya tunggu, 2jam lebih baru siap repair...kata 1jam lebih je,nasib la ada mapley kat situ,bleh melepak sambil mnunggu... ada yang siap tidur lagi...Aku naik kereta hasan with awek dia (mira),yaya & ina...Huhu macam daddy & mummy bawa anak jalan-jalan...hahaha
means hasan as daddy,mira as mummy,kami betiga (aku,yaya & ina) anak....keluarga bahagia...

Setelah 2jam lebih perjalanan,kami sampai ke dstinasi yang ditujui...Pulau Pangkor here we come...hahaha...bwu smpai jeti Lumut lA,Pulau Pangkor belum lagi...sabar erk...
=P



Jeti LUMUT
(dari kiri ina,yaya,mira,aku & wina)



kat Jeti LUMUT lagi...dari lama kita tungu feri datang,baik kita pose dulu...!!!
(dari kiri:yaya,mira,linda,aku & wina..yg depan:iqa)



Jeti LUMUT lagi...ni la 7 wajah-wajah gadis yg pergi pangkor...



Ni sebahagian dari boyz yg tinggal kat jeti...coz yg driver pergi hantar kereta kat uma meor...
(dari kiri: epul,anuar,tomat,fawzul,alep & shahnaz)



ni la hozmet merangkap clasmate aku...dalam feri pun menyempat...gona mish u all!!!




Kami di pintu masuk chalet...baru sampai,walaupun penat,tapi still maintain pose..!!!


16hb december, besday ayahanda ku... 

HAPPY BIRTHDAY DAD!!!
http://www.emocutez.com

Hari ni kami akan melawat 1 pulau so,bersiap sedia la rakan-rakanku dgn sunblok...hahaha
Kulit kita akan bertukar menjadi gelap..terbakar kot..




Sebelum memulakan aktiviti di pulau...Tunggu bot disediakn...pose la dulu,wlaupun panaskan...




Kami terdampar setelah snorkling...hihiks...

Penat kot coz dah la cuak mana x ye dalam tue...Best sgt time ni,aku nmpak ikan warna-warni byk kat bwh...huhu...yg bertambah best,da ikan besar warna biru...(besar sangat).Time ni masa mula-mula trun dari bot,mmg seyez cuakness & takutness...dalam uh,takut lemas je...sebaik ada member-member yg support aku time ni...aku ingat aku je takut tapi ramai gak yang takut...mane xye,berenang pun bukan terer sangat...hahaks..
=P
Habis snorkling,kteowg,berkayak,main jetski n volleyball...sampai lebam la tangan main volleyball...




Makan time...nasi goreng terhidang untuk santapan...Hurm mmmg sedap...!!!
(muka masing-masing kelaparan...hahaks...)
=)



THEME WHITE time BBQ nite...


Malam BBQ kteowg mkn jagung bakar,ayam,hotdog,sotong n cekedis @ jajan...hehehe
sambil tue ada karaoke...huhu...karok smpai lebam...mmg sempoi la kowg...dangdut 1,bro!!!
hahaha...
=D

Sebelum sambung karaoke,kita pose ckit...


hahaks...tengah makan jagung pun sempat nak main gitar...aku dendangkan lagu HAPPY BIRTHDAY http://www.emocutez.comutk yaya..(padahal x reti pun)...hehehe
=P

No comments:

Post a Comment

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!