Engagement...

Engagement???not me but my sis,along...ilysm sis..!!!
Lepas tunang,kawen plak...huhu...
Seyez aku plak yg excited.Mana xye,time pilih bju tunang along,aku pun ikut skali...aku ambik kesempatan try gak la...hehe

26hb dec 2009(sabtu)

Hari yg dinantikan along telah tiba...  
Selamat Bertunang Along..!!!


   Cantik kan Along aku...Purple theme...mmg dia ske...

                                          
                           Along with cik yah (mak mie),merangkap mak andam Along...
Cik yah ni mak besfwen aku,Jelemy...


                         With mylittle cazen,Muhammad Ammar Danish Shah . 

Kowg nk tahu,ammar ni pantang nmpak aku,nanti mesti suruh aku take pixa dia...
Dia ni pandai pose taw...!!! Dah besar nanti mesti boleh jadi model...


KELUARGA BAHAGIA...huhu
my Sweetlove- Zulfadzli Ismail
me- Nor Hamizah Azmi
Amira Balqis
Azreen Balqis

*(ekceli dua orang budak kecik tue,anak saudara aku)



ni hantaran dari dua-dua belah pihak...


Alang doakan hubungan along n abg din kekal sampai akhir hayat...Aminn...

No comments:

Post a Comment

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!