mood blogging kembali

Lama tak berblogging ni. Rindu...tapi ...



Abaikan jela negatif mood tu.

Nak cerita, tadi saje la buka blog ni, then terbaca entry time berita baik dapat putera kecik dari dalam perut hingga selamat dilahirkan. Mimi tunjuk gambar putera kecik kat dia, putera kecik cakap "bonda,baby".

Mimi pun cakap "ni Zuhailey masa baby", "ni zuhailey masa dalam perut bonda". Terus Zuhailey pegang perut bonda sambil cakap "Zuhailey,perut bonda"... hahaha

Tak mampu nak kata apa dah. Anak ku dah makin membesar, alhamdulillah. Semoga terus membesar jadi anak yang soleh dan berilmu.

♥ RAISYA DRESS ♥

♥ RAISYA DRESS ♥


RM 90sem / RM100ss


Material : High quality lycra + Lace

Size : Free size ( Fit from S to small XL )

Measurements :-
Shoulder : 14 ~ 17 inch
Bust : 17 ~ 20 inch
Waist : 14 ~ 17 inch
Bottom : 26 ~ 29 inch
Length : 55 inch

PM / Whatsapp 0142352301











♥ Snowhite dress ♥

♥ Snowhite dress ♥


INCI (free size):Fit S to L
Chest: 28-34 "
Shoulder: 15-16 "
Waist: 25-30 "
Length: 53"

FABRIC / MATERIAL: HIGH QUALITY LYCRA

PROMO PRICE: RM70

include postage..

NORMAL PRICE: RM80


PM/Whatsapp 0142352301





♥ Cute dress ♥

♥ Cute dress ♥

FABRIC / MATERIAL: HIGH QUALITY LYCRA+ COTTON

INCI (free size):Fit S to L
Chest: 28-34 "
Shoulder: 15-16 "
Waist: 25-30 "
Length: 53"


PROMO PRICE: RM70 include postage..

NORMAL PRICE: RM80

PM/Whatsapp 0142352301





JOM FOLLOW ONLINE SHOP MIMI


Facebook:- https://www.facebook.com/beautypeonypinky
Blog:- Beauty Peony Pinky / http://beautypeonypinky.blogspot.com/
Instagram:- BEAUTYPEONYPINKY
Twitter :- @BeautyPeonyPink